Veelgestelde vragen

Hoe werkt Leadprovider?

Leadprovider is een online platform waar leads op gepubliceerd worden van consumenten die op zoek zijn naar een makelaar en/of financieel adviseur. Na registratie kunt u beginnen met afnemen. Alle leads zijn exclusief en u kunt retourneren indien de gegevens niet juist of oprecht zijn.

Waar komen de leads vandaan?

De leads worden gegenereerd via internet. Via topposities in zoekmachines worden duizenden consumenten per dag bereikt die een woning en/of financi√ęle behoefte hebben.

Kan ik zien via welke website de leads gegenereerd worden?

Ja, als u zich (gratis) registreert kunt u zien via welke website de leads gegenereerd zijn.

Zijn de leads exclusief?

Ja, de volledige lead kan maar door één partij afgenomen worden.

Kan ik de gegevens vooraf bekijken?

Ja, de belangrijkste gegevens kunt u geheel kosteloos inzien.

Wat is de conversie van de leads?

Op elke 20 leads kan een gemiddelde adviseur ongeveer 3 à 4 posten sluiten. Afhankelijk van de kwaliteit en de verkoopinspanning van de adviseur zal de conversie stijgen. Adviseurs die meer dan 30% sluiten zijn geen uitzondering.

Wat zijn de kosten?

De kosten van de leads zijn gebaseerd op de hoeveelheid en actualiteit van de informatie. Er wordt per lead afgerekend en u betaalt geen aanmeld- of abonnementskosten. Iedere 24 uur worden de leads, indien niet afgenomen, 20% goedkoper.

Hoe recent zijn de leads?

De gegevens worden realtime op www.leadprovider.nl geplaatst, dwz als de klant op de button "verzenden" drukt krijgt u geheel kosteloos een email binnen dat er een nieuwe lead voor u klaar staat.

Kan ik alleen leads in mijn omgeving afnemen?

Ja, als u zich registreert kunt u aangeven in welke regio u ge√Įnteresseerd bent.

Welke gegevens kan ik ophalen?

Als u gegevens ophaalt kunt u onder andere zien via welke site deze gegenereerd zijn. Vervolgens kunt u uw gesprek met de consument baseren op de domeinnaam en de propositie van de website. (Ik bel u omdat u uw gegevens heeft achtergelaten op de website ............)

Hoe weet ik dat er een lead beschikbaar is?

U ontvangt hier geheel automatisch een email-notificatie van. Via de link in deze notificatie kunt u doorklikken en de totale gegevens van de lead ophalen. Wees er op tijd bij want wie het eerst komt wie het eerst maalt wegens de exclusiviteit.

Worden er abonnementskosten in rekening gebracht?

Nee, wij brengen geen maandelijkse of jaarlijkse kosten in rekening.

Krijg ik een factuur?

Ja, als u uw tegoed aanpast, ontvangt u direct een factuur via email. Afrekening geschiedt via Ideal, de internetkassa van Nederland.

Kan ik mij direct registreren?

U kunt zich hier geheel kosteloos registreren.